Transmitator Presiune Lichide Agresive

Caracteristici tehnice transmitator presiune:

  • Domeniul de masurare transmitator presiune: presiune absoluta pana la 350 bar / presiune relativa pana la 1000 bari
  • Construcție robusta din otel inoxidabil 304SS
  • Semnal de iesire calibrat cu compensare de temperatura
  • Precizie: 0,25%, 0,1%
  • Membrana din otel inoxidabil 316SS

Transmitator presiune adecvat pentru masurarea presiunii in lichide agresive.

Alte tipuri de transmitator presiune:

Transmitatoare Presiune Pentru Uz General

Punem la dispozitie o gama variata de optiuni pentru transmitatoarele de presiune de uz general in functie de: intervalul de presiune si unitatile ingineresti; presiunea de referinta (G, SG sau Abs); Iesire; Precizie (Non liniaritate & histereza); Conexiunile de proces; Materiale de etansare (O-ring)

Transmitator Presiune Cu Membrana din INOX

Aplicatii: industria alimentara de prelucrare; chimica; echipamente de testare; determinarea nivelului lichidelor si a solutiilor groase; sisteme frigorifice; instalatii productie azot si oxigen. Avantaje: constructie robusta din inox 316 SS; semnal de iesire calibrat cu compensare de temperatura; rezistenta la vibratii si socuri.

Transmitator Presiune Capacitiv NCS-PT105II

O noua generatie de transmitatoare inteligente de presiune, transmitatorul de presiune din seria NCS-PT105II cu senzor capacitiv este disponibil pe protocoalele FF H1, Profibus PA si HART. Transmitatorul NCS-PT105II are o precizie ridicata, ofera fiabilitate si siguranta intrinseca imbunatatita.
Domenii de aplicare: poate fi utilizat pe scara larga in diverse industrii: petroliera, chimicale, electricitate si metalurgie etc.
Masoara presiune, presiune diferentiala, nivel de lichid, debit si alti parametrii industriali.

Transmitator Presiune Piezo-Rezistiv NCS-PT105ⅡS

Acest transmitator a fost proiectat prin combinarea tehnologiilor avansate de microprocesorare cu tehnicile digitale de masurare capacitiva rezultand:
– capacitate de calcul de mare viteza
– precizie, fiabilitate ridicata, stabilitate
– afisaj LCD pentru presiune, temperatura, curentul
Setari si ajustari se pot realiza la fata locului simplu prin apasarea tastelor.
Accepta protocoalele HART, FF H1, Profibus PA, Profibus DP si poate masura presiune, presiune diferentiala, nivel, debit si alti parametri industriali.

Traductori de Presiune Antiexploziv

Traductor presiune antiexploziv tip IPS-T-XXX-YY-Z-WW general. Avantaje: pret avantajos; satisface cerintele Directivelor 2014/34 / CE (ATEH) si 2014/30 / UE (CEM); precizie 0,5; 0,35; 0,25; 0,1 FSO.

Transmitator de Presiune cu Afisaj LCD

Aplicatii: inductria chimica, energetica, electronica auto, industria alimentara, echipamente de testare, sisteme hidraulice, vacuum, senzori de presiune si nivel, sisteme frigorifice, instalatii azot si oxigen.

Transmitatoare Bloc Aplicatii Marine sub Presiune

Pana la 400 bari; semnal de iesire calibrat cu compensare de temperatura; rezista la interferente de frecventa, vibratii si impacte hidraulice; fiabil, se instaleaza simplu si rapid; precizie de 0,5%.